arnos.gr

Εξώφυλλο ΔΗΔ 22

Ποσοτικές Μέθοδοι, Επιχειρησιακή Στατιστική – Βιβλίο

15.0

Συγγραφέας

Βασίλης Κ. Τσιλιβής

Καθηγητής Μαθηματικών – Συγγραφέας – E-learning Specialist – Certified Moodle Educator

Εγγραφή στο Newsletter των Δυναμικών Βιβλίων!

Ποσοτικές Μέθοδοι, Επιχειρησιακή Στατιστική – Βιβλίο

Δυναμικό Βιβλίο: το διαβάζεις έντυπα και αλληλεπιδράς με αυτό ηλεκτρονικά

Το παρόν διδακτικό εγχειρίδιο είναι ένα βοήθημα- εκπαιδευτική πρόταση του Κέντρου μας που απευθύνεται στους φοιτητές των ΑΕΙ, ΕΑΠ και Μεταπτυχιακών Σπουδών. Περιλαμβάνει όλη την απαραίτητη Θεωρία με τρόπο απλό και κατανοητό, η οποία συνοδεύεται από εικόνες, παραδείγματα και στοχευμένη μεθοδολογία που σε βοηθούν να κατανοήσεις την ύλη γρήγορα και ουσιαστικά. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό σύγγραμμα μικρό σε όγκο, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που διακρίνεται για τον απλό και καθαρό λόγο του και το οποίο δεν αφήνει αναπάντητα ερωτήματα. Καλύπτει τις ακόλουθες διδακτικές ενότητες:

  • Επιχειρησιακά Μαθηματικά
  • Περιγραφική Στατιστική
  • Πιθανότητες
  • Γραμμική Παλινδρόμηση
  • Διαστήματα Εμπιστοσύνης
  • Έλεγχος Υποθέσεων

Τα χαρακτηριστικά αυτά σε συνδυασμό με την επιστημονικότητά του,  σε οδηγούν βήμα-βήμα στην βαθμιαία και στέρεα οικοδόμηση της γνώσης με πληρότητα και σαφήνεια. Ο εύληπτος τρόπος παρουσίασης της ύλης και η προσεκτική επιλογή των παραδειγμάτων, λειτουργούν συμπληρωματικά της Θεωρίας και εξασφαλίζουν την κατανόηση της ύλης.

Βασίλης Κ. Τσιλιβής

Καθηγητής Μαθηματικών – Συγγραφέας – E-learning Specialist – Certified Moodle Educator

Σπούδασε Μαθηματικός στη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών του ΕΜΠ με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα των Χρηματοοικονομικών. Εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικών ημερίδων και συνεδρίων.

Δημιουργεί Courses διδασκαλίας σε Video, Lesson plans και ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό για μαθητές και φοιτητές. Διαλέξεις του στα Μαθηματικά μπορείτε να παρακολουθήσετε στους ακόλουθους συνδέσμους:

 

Σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΑΡΝΟΣ, έχει συγγράψει σχολικά και πανεπιστημιακά συγγράμματα.

Εκπαιδεύει και άλλους εκπαιδευτικούς και έχει κάνει αρκετές παρουσιάσεις σχετικά με την ηλεκτρονική μάθηση και την πρακτική παιδαγωγική σε παγκόσμιες εκθέσεις και συνεδρία στον τομέα της Οnline Εκπαίδευσης στην Τουλούζη, την Αίγυπτο και το Βερολίνο.

"*" Υποδεικνύει υποχρεωτικά πεδία

Ονοματεπώνυμο*

No FAQs found.